2008-03-06

Március


Március 7-én a Mars, a férfiúi energiák bolygója belép a Hold által uralt, vizes jellegű Rák jegyébe.

Budapesten 18:31-kor lesz újhold. Előtte égessétek el a nem kívánt dolgok listáját.

Március 21-én a Mérlegben lesz a telihold, és a Nap belép a Kos jegyébe, ezzel megkezdődik az új csillagászati év.

Michael üzenete:

"Mostanában sokat beszéltünk nektek a belső férfias és nőies energiákról, és látjuk, hogy mostanában, amikor a régi energiák távoznak és az új energiák lassanként felébrednek a közösségeitekben, mennyien harcoltok önmagatokkal, hogy a belső egyensúlyt megtartsátok. Ezért néhány gyengéd javaslatot teszünk, mely segít, hogy kiegyensúlyozzátok ezeket az energiákat.
Most márciusban a Nap belép a Kosba, mely a Harcos és a Gyermek asztrológiai jegye, és ezek azok az archetípusos energiák, amelyek most támogatnak benneteket.
A bennszülött társadalmakban a Harcos energiáját eredetileg nagyon tisztelték. Ez nem egy agresszív, illetve domináns férfi energia volt, inkább olyan energia, ami az öntudatosság, a bátorság és az erő legmagasabb szintű kiműveléséből származott. A mostani korban nagy szükségetek van saját belső spirituális harcosotokra. Szükségesek számotokra az olyan isteni férfias minőségek, mint a bátorság, az erő, a kitartás és az öntudat.
Úgy ismeritek meg magatokat, mint még sohasem, új módokon tapasztaljátok meg tudatosságotokat, és ráébredtek, mire van szükségetek az életektől. S így, fejlesszétek ki a Fény Harcosának tudatosságát, személyes éberségét, hogy képesek legyetek hordozni a fényeteket, anélkül, hogy megbotlanátok, hogy dühbe és kétségbe esnétek. Hiszen egy igazi spirituális harcos tudja, hogyan birkózzon meg saját belső árnyékával, hogy ne kelljen azt kivetítenie a külső valóságba. Így, amint bátorsággal, kitartással és feltétlen szeretettel hordozzátok belső fényeteket, érezni fogjátok, hogy van erőtök a fény ezen erőteljes új frekvenciáinak elbírására.
Nos, ez nem azt jelenti, hogy az élet nem más, mint kemény munka és állhatatosság. A spirituális Harcos energiáját egy kedves, bizalomteli és játékos energia kíséri, Belső Mágikus Gyermeketeké. Menjetek önmagatokba most, és találjátok meg azt a részeteket, amely szeret játszani, szereti élvezni fizikai valóságotok szépségét és csodáit. Ajándékozzatok magatoknak időt és helyet, hogy megemlékezzetek belső gyermeketek szükségleteiről.Ha egy kis időre erre a két energiára összpontosítotok, érezni fogjátok, hogy a belső egyensúlyt könnyedén és egyszerűen elérhetitek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése